Om Herkules Rengøring

Herkules Rengøring ejes af Henrik Kristiansen og har eksisteret siden den 1. november 2009. Vi er et enkeltmandsfirma, som samarbejder med flere underentreprenører. Henrik har mange års erfaring indenfor restaurations- og fødevarebranchen, men tog springet og startede som selvstændig erhvervsdrivende for godt 8 år siden.
Rengøringsbranchen er en branche med særdeles hård konkurrence på prisen. Især i de kriseramte år har rengøring været et område, hvor mange virksomheder har set sig nødsaget til at skære i budgetterne. Herkules Rengøring vil ikke konkurrere med lavprisfirmaerne. Vi vil konkurrere på kvalitet, arbejde udført til tiden og den gode dialog mellem os og jer.

Vi har efterhånden erfaring med mange forskellige typer opgaver indenfor erhvervsrengøring. Læs mere om vores services under Vi tilbyder.

Vi lægger stor vægt på kvalitet og pålidelighed. En aftale er en aftale. Og når vi siger rent, så bliver der altså gjort rent. Vi har en talemåde, der lyder: “Kan det komme på, så kan det også komme af!”
Vi anvender udelukkende gode kvalitetsprodukter, som bevarer og forbedrer de rengjorte overflader.

Ring eller send en mail, så kommer vi forbi og giver et tilbud ganske gratis.